Come as You Are, ili: Gde god nađeš zgodno mesto…

Imala sam osam do deset orgazama dok sam rađala svoje prvo dete.

Dojenje. Sad ne mogu ni da pogledam ženu koja doji jer mi to vraća taj osećaj. Kad bih imala još dece, mislim da ne bih mogla da ih dojim.

Desio mi se orgazam dok mi je organizam izbacivao kamen iz bubrega.

Prilikom tetoviranja. Gotovo je izvesno da je tatu-umetnik znao.

Doživljavam orgazam kad mi se moje mačke popnu na lumbalni deo leđa, pritiskaju mi kožu i predu. To mi je oduvek bilo malo uvrnuto i ne dešava se često jer im više ne dozvoljavam da se tako penju na mene.

Imala sam ih posle gadnih opekotina od sunčanja, kad su mi se leđa ljuštila na mestu koje nisam mogla da dohvatim, pa mi je kožu gulio moj dečko umesto mene.

Mogu da doživim orgazam dok se češem po ujedu komarca ili gljivičnoj infekciji na stopalu.

Jednom se desilo da izbacim stopala kroz prozor kola u pokretu. Vetar ih je golicao i to je izazvalo orgazam.

Hodanje bosim nogama po neobrađenoj ili pohabanoj drvenoj površini uvek mi izaziva orgazam.

Kad koristim češač za glavu (headscracher), od onih sa malo savitljivim žicama. Kupio sam jedan kad sam bio u depresiji.

Čačkanje ušiju. Uglavnom bih to radio radije nego da se seksam.

Svršio sam dok sam potkraćivao kosu jednom tipu. A nije mi se sviđao.

Na jednoj konferenciji o mjuziklima, neko je zapevao “Moje pesme, moji snovi”, slušanje je izazvalo uživanje, i kod najviše note – orgazam!

Kad god plešem ili čak slušam dens muziku. A najbolje od svega je što radim u noćnom klubu.

Kad jedem savršeno zreli čeri paradajz.

Jednom mi se desilo dok sam jela stvarno dobru, zaista kvalitetnu čokoladu – ponekad kad jedem kapkejks, a ponekad sao kockice čokolade. Zovem ih “čokogazmi”.

Svaki put kad jedem tunjevinu – ima neke veze s teksturom zalogaja u ustima.

Kad koristim ručnu mutilicu i energično tučem belanca sve dok ne napravim čvrst sneg na kojem se formiraju šiljati vrhovi. Jedno od manje uočljivih zadovoljstava mešenja kolača.

Radim na utovaru za jednu veliku vazduhoplovnu kompaniju i ponekad, kad sam dole, u tovarnom prostoru aviona, dešava se da doživim veoma intenzivan orgazam dok sam usred podizanja prtljaga. Krajnje je neprijatno ako je neko tad sa mnom unutra, jer kriknem i ne mogu da pomeram ruke dok se to dešava- Uvek misle da sam povredio leđa.

Svaki put pri poletanju aviona kojim putujem. Ili kad čujem avion koji poleće.

Prilikom razgovora s najboljom prijateljicom kasno jedne noći. Nastala je pauza u razgovoru, pogledala sam je i odmah počela da orgazmiram.

Najbolje orgazme doživljavam dok slikam. Studiram na umetničkoj akademiji već dve godine i moraću da prestanem da slikam jer je za mene to suviše seksualno.

Uhvatili su me u krađi u jednoj velikoj radnji. Stavili su me da sednem na klupu u maloj sobi za osmatranje i uhvatio me strah. Radnik bezbednosti počeo je da mi postavlja pitanja, ali u trenutku kad je rekao da će pozvati policiju, iznenadio me je veliki orgazam.

Na testu iz statistike u srednjoj školi. Dežurni nastavnik mi je rekao da imam još pet minuta i potresao me je orgazam.

Za vreme čitanja pisma preporuke za napredne studije. Bilo je i plakanja. Preporuku je napisao moj omiljeni profesor.

Prilikom kulminacije jednog strašno dobrog romana. Bio je to klasik, horor Stivena Kinga.

Jednom sam imao orgazam u bakalnici, u redu za kasu, dok sam čitao knjigu O pisanju Stivena Kinga. Napisao je nešto lepo i misaono provokativno. I – tras!

Iz svedočenja o neseksualnim orgazmima zabeleženih u naučnoj studiji “Opseg i raznovrsnost orgazma kod ljudi: analiza sadržaja”. Studija je objavljena u Međunarodnom žurnalu o seksualnom zdravlju u novembru 2018.

IZVOR : Orgasm Range and Variability in Humans: A Content Analysis

D HerbenickK Barnhart, K Beavers… – International Journal of …, 2018 – Taylor & FrancisOrgasm frequently occurs from sexual and/or genital stimulation but has been documented outside these contexts and may be better conceptualized as a set of neuropsychological processes. Objective: To document a range of orgasm experiences. Methods: A content analysis of 687 anonymously posted online comments related to nonsexual orgasms. 
Results: Orgasm types include those related to exercise, sleep, drug use, riding in vehicles, breastfeeding, eating, auditory stimulation, and childbirth, among others. Conclusions …

7 thoughts on “Come as You Are, ili: Gde god nađeš zgodno mesto… Leave a comment

  1. Salut à Divna ! Salut au monde!
    May I ask you a question? Are you the author of this beautiful gem? It’s a perfect and electrifying poetic text! 🙂

    Like

Leave a comment